Lymy (Helsinki) 13.8.2020: Ilmastotoimintaa syksyllä - Ende Gelände! Climate Action in the Autumn - Ende Gelände!

Lymy (Helsinki) 13.8.2020: Ilmastotoimintaa syksyllä – Ende Gelände! Climate Action in the Autumn – Ende Gelände!

(in English below)

Ende Gelände on massamuotoiseen suoraan toimintaan perustuva liike ilmasto-oikeudenmukaisuuden puolesta ja kapitalismia vastaan. Liike on järjestänyt vuodesta 2015 alkaen lukuisia aktioita Euroopassa. Viime vuonna Ende Gelände Finland järjesti yhteismatkan Helsingistä Saksaan Reininmaalle tapahtumaan, jossa pysäytettiin hetkellisesti RWE-yhtiön hiilikaivosten toiminta. Seuraava iso aktio järjestetään syyskuussa 2020, ja Ende Gelände Finland järjestää taas tapahtumaan yhteiskuljetuksen.

Infotapahtumassa käydään läpin Ende Geländen taustoja ja toimintaa ja kerrotaan tämän syksyn tulevista tapahtumista.
Tapahtuma alkaa torstaina 13.8. klo 18 Lymyssä (Pengerkatu 6, Helsinki) esitelmällä, jonka jälkeen on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle.


Esteellisyystiedot::

Keskustelu on suomeksi, tulkkaus järjestetään tarvittaessa englanniksi.

Lymyyn laskeudutaan katutasosta viittä porrasta pitkin. Ulko-ovi on 79 cm leveä. Pieneen kylpyhuoneeseen noustaan kolmea porrasta pitkin. Kylpyhuoneen ovi on 64 cm leveä. Keittiön oven kohdalla on kolme cm korkea kynnys.

Odotamme kaikkien tilaan tulevien olemaan olettamatta kenenkään suostumusta mihinkään, mukaan lukien valokuvattavaksi tulemiseen.


Ende Gelände is a movement based on mass direct action struggling for climate justice and against capitalism. Since 2015 the movement has organised numerous actions in Europe. Last year Ende Gelände Finland organised a common transportation from Helsinki to Rheinland, Germany, to an event where the activity of coal mines of the RWE company was blocked temporarily. The next big action will be organised in September 2020, and Ende Gelände is again organising a common transportation to the event.

The information event will cover the background and actions of Ende Gelände and tell about the upcoming events of this autumn. The event will start on Thursday 13.8. at 6 pm in Lymy (Pengerkatu 6, Helsinki) with a presentation and questions and discussion afterwards.


Accessibility info:

The discussion will be in Finnish with the possibility for translation to English.

When entering Lymy through the front door, there are five steps leading downwards into the space. The front door is 79 cm wide. There are three steps up to the bathroom. The door to the bathroom is 64 cm wide. When passing the kitchen door there is one single three cm high step.

We ask that everyone who enters the space not assume consent for anything from anyone, including being photographed.