Ende Gelände 2020 - englanninkielinen infotapahtuma verkossa 10.9.

Ende Gelände 2020 – englanninkielinen infotapahtuma verkossa 10.9.

Tämä on käännös tapahtumailmoituksesta Ende Geländen sivuilla.

Lämpöennätyksiä, mestäpaloja ja sulava ikirouta – samalla kun ilmastokriisi pahenee, tuhoa aiheuttavien yhtiöiden “elvyttämiseen” käytetään miljardeja. Oli kyse sitten ilmastokriisistä tai koronaviruksesta, ilmasto-oikeudenmukaisen tulevaisuuden ja yleisen terveydenhuollon tavoittelun sijaan hallitukset suojelevat kapitalistista järjestelmää.

Tämän takia Ende Gelände kutsuu mukaan kansalaistottelemattomuusaktioihin 23.–28.9.2020 Reininmaan ruskohiilikaivoksille. Tällä kertaa aktioita kohdistetaan hiili-infrastruktruurin lisäksi kaasu-infrastruktuuriin. Toimintakutsu löytyy täältä: https://endegelandefinland.info/2020/08/21/toimintakutsu-ende-gelanden-hajautettu-blokkausaktio-reininmaalla-23-28-9-2020/

Elämme aikoja, jolloin tarvitaan toimintaa ilmasto-oikeudenmukaisuuden puolesta, mutta elämme myös korona-aikaa. Sen vuoksi asiat on järjestetty hieman eri tavalla tänä vuonna. Tässä infotapahtumassa kerromme suunnitelmistamme syyskuulle. Verkkotapahtuma on suunnattu erityisesti kansainvälisille aktivisteille, mutta kuka tahansa, joka haluaa osallistua, on tervetullut.

Infotapahtuma järjestetään 10.9. klo 20 osoitteessa: https://conference.sixtopia.net/b/koo-mem-ig3

Nähdään siellä!