Taistelemassa kriisiä vastaan vuodesta 2015

Tämä on käännös Ende Geländen kotisivuilta (https://www.ende-gelaende.org/en/news/fighting-the-crisis-since-2015-en/)

Taistelemassa kriisiä vastaan vuodesta 2015

Pystyäksemme toteuttamaan massa-aktion korona-aikaan meidän täytyi tehdä monet asiat eri tavalla kuin aiemmin. Toiminta ei ollut sitä, mihin oltiin totuttu, mutta aktiossa oli 10 lähtöpaikkaa, 14 minisormea ja kattava konsepti infektiolta suojautumiseen. Kuitenkin epäilykset säilyivät aivan aktion alla – “Onko kampanja koronaolosuhteissa oikeutettu?” ja “Pystymmekö kantamaan järjestämisen lisävaatimukset?” Lopulta päätimme aina jatkaa ja aloitimme menestyksekkäästi aktion aikaisin aamulla 26. syyskuuta.

Täällä voit lukea (englanniksi suom.huom.) vuoden 2020 aktion katsauksen ja kattavan aktioraportin.